user_mobilelogo

Voor verenigingen en organisaties verzorg ik voordrachten om een mooie en leuke invulling aan een bijeenkomst te geven. Het tijdstip en de duur van de voordrachten worden in onderling overleg vastgesteld. De apparatuur voor het vertonen van een PowerPoint presentie en/of film wordt meegebracht.

De kosten voor een voordracht zijn €75.00

 

1.  Naar Santiago de Compostela

Het verhaal over mijn voettocht naar Santiago de Compostela. De presentatie bestaat uit een voordracht en vertoning van de film “In de palm van haar hand”.

 

2.  Voettocht naar Rome

Het verhaal over mijn voettocht naar Rome.

 

3.  Relaxed filmkijken

Vertoning van korte documentaires en speelfilms met een serieuze en/of humoristische ondertoon.

 

4.  Adieu aux Sœurs

De geschiedenis van het ziekenhuis “De Goddelijke Voorzienigheid” in Sittard. De presentatie bestaat uit een voordracht en vertoning van de film “Adieu aux Sœurs”.

 

5.  Rondom de kerststal

De oorsprong en geschiedenis van de kerststal. De presentatie bestaat uit een voordracht en vertoning van de film “Van stalletje naar stal”.

 

6.  Mensen met een missie

Toelichting en vertoning van een drietal filmportretten van mensen met een bijzondere en geïnspireerde invulling van hun leven.

 

7.  Pater Karel

Het leven en de verering van pater Karel. De presentatie bestaat uit een voordracht en vertoning van de film “Helende Handen”.