user_mobilelogo

Contact

logo mail 150

Voor meer informatie en/of boekingen, kunt u Leo Baeten een bericht sturen.

via het contactformulier

Spechtstraat 16  6135 EJ Sittard

BEZOEKERS

Vandaag 0

Gisteren 3

Week 3

Maand 103

Toon alles 1393

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

PRIVACYVERKLARING

De wet bescherming persoonsgegevens, ook wel AVG of GDPR genaamd, is ook actueel voor Leo Baeten.

In dit artikel lees jij hoe wij dit ingeregeld hebben.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Leo Baeten kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de website van Leo Baeten, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Leo Baeten verstrekt. Leo Baeten kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam.
  • Uw e-mailadres.
  • Uw IP-adres.

WAAROM LEO BAETEN GEGEVENS NODIG HEEFT

Leo Baeten verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Leo Baeten uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG LEO BAETEN GEGEVENS BEWAART

Leo Baeten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Leo Baeten verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Leo Baeten worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Leo Baeten gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Leo Baeten maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Leo Baeten te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Leo Baeten heeft hier geen invloed op.

Leo Baeten heeft Google geen toestemming gegeven om via Leo Baeten verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Leo Baeten. Leo Baeten zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Leo Baeten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Leo Baeten maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Leo Baeten verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Leo Baeten op.

https://www.leo-baeten.nl/ is een website van Leo Baeten. U kunt gerust contact met ons opnemen.